KABELBOOM VOOR Zundapp 517 Special

Mijn kabelboom Zundapp 517 special

Specificaties
De kabelboom voor de Zundapp Special.

Leverbaar in legio mogelijkheden. Zoals, met koplamphuis, cockpit, accu, knipperlichten, Koso tellers, waterkoeling etc….

Leverbaar in zilver grijze of zwarte huls.

Onderaan staat ook de keuze welke aansluiting gewenst is in het frame. Dit is een beetje afhankelijk van de positie van de bobine. Bij de motorfiets Bosch punten ontsteking zit de bobine (meestal) onder tank. Als de bobine onder de tank hangt zijn kroonsteen verbindingen prima. Als de bobine in het frame gemonteerd zit zijn Weco stekker strips wel wenselijk. (elektronische ontsteking) Om deze Weco strips te monteren heeft Dvkabelbomen beugels beschikbaar. En een bevestiging plaat beschikbaar om de bobine te monteren zonder te boren in het frame.(niet Bosch) Een Bosch bobine is makkelijk te monteren in een frame vanaf 1972.

U ontvangt een kleurenschema bij de kabelboom. Deze overigens eenmalig verstrekt.

Omdat de mogelijkheden heel uitgebreid zijn vragen wij U om de onderstaande configurator te gebruiken waarna U een bevestigings-mail krijgt van uw selectie. U begint eerst met het kiezen van de ontsteking(keuze menu).

Met dank aan Pierre Voorham voor het leveren van de foto’s.

De prijs is op voorhand moeilijk vast te stellen, vanwege de vele mogelijkheden.

Wat ik wel kan zeggen is dat een basis kabelboom voor een special, met voorziening voor accu, claxon en stuurschakelaar kost €70.  Dat is exclusief de verzendkosten.

Dvkabelbomen biedt nu ook inbouw service aan. Mocht het allemaal te hoog gegrepen zijn, dan kunnen wij de helpende hand bieden.

Vraag naar de mogelijkheden via het contact formulier of bellen naar 0641615117 of na het invullen van de configurator krijgt u een bevestiging van de door u ingevulde gegevens. Ik neem ook nog contact met u op als extra bevestiging. De betaling doen we naderhand als de kabelboom gereed is. U krijgt dan uiteraard bericht van mij.

  • € 70,-
  • Prijzen inclusief BTW en exclusief verzendkosten