KABELBOOM VOOR ZUNDAPP CS/GTS/KS50 type 529 met configurator

Zundapp CS/GTS/KS 529 zelf samenstellen LEES MIJ

Specificaties

Van dit type zijn er te veel uitvoeringen om ze apart te specificeren. En (bijna) geen enkele 529 is meer origineel uitgevoerd.

Daarom hebben wij een configurator ontwikkeld om de perfecte kabelboom voor uw Zundapp 529 te maken.

Voor de 529 is bijna alles mogelijk. Uiteraard afhankelijk van de wensen van de klant.

De volgende zaken zijn oa mogelijk; accu, knipperlichten, remlichtschakelaar voor, claxon, Kokusan ontsteking, special etc.

Bij het gebruik van een Kokusan of Bosch ster ontsteking kan het mogelijk zijn dat hier een pulsreduceer kastje benodigd is,

omdat de meeste 529 modellen nog de originele toerenteller hebben (24000Per/puls).

Een 36000Per/puls toerenteller is de betere oplossing, en ook de duurdere! (Helaas niet verkrijgbaar bij Dvkabelbomen)

Houdt dus daarom rekening met bepaalde beperkingen die van invloed zijn op je wensen. Als eerste de ontsteking. Als het ware het brein van het geheel die bepaald wat er mogelijk is.

Daarom vragen wij U om deze configuratie volledig in te vullen en te versturen. Mocht een bepaalde wens zijn die er niet tussen staat, dan kan dit in het laatste veld bij opmerkingen vermeld worden. U begint eerst met het kiezen van de ontsteking(keuze menu).

Stuurschakelaars van het model Merit zijn verkrijgbaar op mijn website. Het zijn de modellen tbv blokhendels en de chromen uitvoering. Ook accu’s, spanningregelaars/gelijkrichters, knipperautomaten en puls reduceer kastjes zijn te verkrijgen via Dvkabelbomen.nl. Deze onderdelen kunnen ook in dat laatste veld besteld worden.

Dit is het model 529 en niet de 448.

De 448/540 staat er ook tussen.

Ik lever deze kabelboom met kleurenschema.

Dvkabelbomen biedt nu ook inbouw service aan. Mocht het allemaal te hoog gegrepen zijn, dan kunnen wij de helpende hand bieden.

Vraag naar de mogelijkheden via het contact formulier of bellen naar 0641615117 of na het invullen van de configurator krijgt u een bevestiging van de door u ingevulde gegevens. Ik neem ook nog contact met u op als extra bevestiging. De betaling doen we naderhand als de kabelboom gereed is. U krijgt dan uiteraard bericht van mij.