KABELBOOM VOOR ZUNDAPP GTS-50 type 517-35LD/LE en LF en de 517-40L5

Deze kabelboom is geschikt voor de Nederlandse GTS50 uit de jaren 1975/76. Met kleine of ronde cockpit. Deze GTS50 had standaard een puntenontsteking van 6 volt 24 watt, en geen knipperlichten. Wat met de ontsteking niet mogelijk is. Het achterlicht was Hella of Ulo. En met de stuurschakelaar kan je schakelen tussen dimlicht en groot licht. Al deze keuzes kan je nu invullen in de nieuwe configurator, zelfs de ontsteking kan ingevuld worden. De Kabelboom wordt geleverd met kleuren schema.

Nieuwe stuurschakelaars zijn verkrijgbaar via de website.

Als het model wat u bouwt te veel afwijkt van het origineel verzoeken wij om de configurator in te vullen van de 517 Special.

Dvkabelbomen biedt nu ook inbouw service aan in onze werkplaats. Mocht het allemaal te hoog gegrepen zijn, dan kunnen wij de helpende hand bieden.

Vraag naar de mogelijkheden via het contact formulier of bellen naar 0641615117 of na het invullen van de configurator krijgt u een bevestiging van de door u ingevulde gegevens. Ik neem ook nog contact met u op als extra bevestiging. De betaling doen we naderhand als de kabelboom gereed is. U krijgt dan uiteraard bericht van mij.

  • NU TE KOOP
  • 70,00
  • Inclusief BTW en exclusief verzendkosten